SCAN COIN SC 8220F

Описание

Описание

Новата SCAN COIN SC 8220F е последно поколение “Fitness” банкнотосортираща машина 1+1 джоба преминала тестове на ЕЦБ и наредба 18 на БНБ. Това е идеалното решение за стойностно броене и сортиращи режими:ориентация, годност, емисия,сканиране на серийни номера и сортиране по автентичност. С тази машина можете да броите и проверявате по годност банкноти за зареждане на АТМ, от/за инкасо.Негодните и съмнителни банкноти се отделят в допълнителен джоб без да се прекъсва броенето, а операциите се извършват изключително гладко и ефективно всичко това на достъпна цена.

SC 8220F е многофункционална банкнотосортираща машина за големи натоварвания, която позволява на потребителите да оптимизират работата си с два нови режима, за да се избегнат продължителни и повтарящи се операции.

В режим „Multi“, машината брои различни валути в една операция и осигурява обща стойност, разделена на различните валути, намиращи се в бункера за банкноти.

В режим „Аuto“ машината има възможност да идентифицира валутата на първата банкнота и да отхвърли  всякакви различни валути, което ви позволява да отделите всяка потенциално нежелана валута от бройката смесени банкноти в бункера.

За лесно интегриране в “back office” среда , SC 8220F е снабден със собствен протокол. Всички транзакции могат да се видят и управляват с помощта на свободен софтуер, който придружава устройството. Освен това, всички преброени банкноти могат да бъдат записани в текстов файл на SD карта, ако има поставена такава. Тези файлове съдържат всички записи на преброените и отхвърлени банкноти от машината, като същевременно включват и серийните номера на прочетените банкноти. Слотът за SD картата е поставен отпред на машината за лесен достъп, което прави всеки потенциален ъпдейт, лек. Благодарение на лесната за употреба операционна система, машините лесно могат да бъдат свързани към софтуерни системи и продукти за управление на паричните потоци, и също така дистанционно следене състоянието на всяка операция.

Що се отнася до откриването на фалшификати, SC 8220F вашия надежден партньор. Машината е снабдена с нов патентован UV LED бар. Тази лента е поставена под машината и ще осигури на потребителите възможността да използват допълнителна ръчна проверка за некачествени или фалшиви банкноти. Тези светодиоди ще се включат автоматично за няколко секунди, когато банкнотите бъдат отхвърлени в допълнителния джоб. Освен това са въведени и стандартните методи за откриване на фалшификати – включително Dual CIS, MG, IR, UV. SCAN COIN SC 8220F е банкнотосортираща машина за големи натоварвание, която предлага висока ефективност и надеждна детекция за автентичност на банкнотите. Благодарение на конкурентната си цена и висока ефективност SC 8220F е перфектното решение за търговци на дребно и едро, търговски вериги, казина и игрални зали, банки и инкасо дейности.

Технически параметри

Технически параметри

Преминат тест на ЕЦБ и БНБ наредба 18: Да
Сензори: MT, MG, UV, IR, Dual CIS
Звуков сигнал при съмнителна банкнота: Да
Валути: BGN, EUR , USD, GBP, CHF и др. (с възможност до 20 валути)
Режими / функции:
Автоматично разпознаване и броене на различни валути (Auto) Да
Броене на смесени банкноти (Mix) Да
Броене на сортирани банкноти (Sort) Да
Свободно броене (Count) Да
Сортиране по ориентация -ляво/дясно (Orient) Да
Сортиране по ориентация лице/гръб (Face) Да
Сортиране по емисии – стари/нови (Old/New) Да
Сканиране на серийните номера: Да
Ширина на банкнотите: 50–85 мм
Дължина на банкнотите: 100–182 мм
Дебелина на банкнотите: 0.075-0.150 мм
Материал на банкнотите: Хартия и полимерни съставки
Език: Английски, Немски, Френски, Испански и др.
Бункер джоб / Изходящ джоб капцитет: 500 / 220 банкноти
Скорост на броене: 800 / 900 / 1100 банкноти/минута
Мрежови изисквания: 100 – 240V / 60/50Hz    50W max.
Размери (мм): Ш:275/ Д:260/ В:319
Тегло: 9.3 кг.
Дисплей: 3.2” цветен тъч скрийн LCD
Интерфейси: USB, SD карта, LAN and Serial port (RS-232)
Допълнителни аксесоари: Външен дисплей, Термо принтер
Направете запитване

Направете запитване

    Видео за продукта

    Видео за продукта

    Документи

    Документи

    SCAN COIN SC 8220F