SCAN COIN Recycling Cash Solutions

Описание

Описание

SCAN COIN Recycling Cash Solutions (RCS) серията са рециклиращи депозитни решения с различни характеристики, за управление на паричните средства, предназначени за “back office” работна среда. Рециклиращите (RCS) и депозитните машини (SDS) са две различни  технологични решения за автоматизация на пари в брой, които решават много от идентичните проблеми на търговците на дребно – увеличаване на видимостта на парите, като същевременно се намаляват рисковете и разходите за управление на паричните средства. От технологична гледна точка разликата между депозитните машини за автоматизация на паричните средства, “Smart Deposit Solutions” и “Recycling Cash Solutions”, e доста проста. SDS съхранява, автоматизира и баланcира паричните депозити. RCS също съхранява, автоматизира и балансира всички транзакции в брой, но също така предоставя обратно на касиера парични средства при необходимост.


RCS-100

SCAN COIN RCS-100 е рециклираща депозитна машина за банкноти за работа в “back office” среда. Непрекъснатият поток от пари трябва да се преброи, разпредели и обезпечи бързо и ефективно. С RCS-100 вие поемате контрола над вашите пари чрез ефективен паричен цикъл, от вътрешна обработка на банкнотите до инкасо операции. Това гарантира спестяване на време и разходи, както и повишен фокус при обслужване на клиентите. RCS-100 успешно се интегрира с модул за монети, за да се постигне пълна автоматицазия за обработка на паричните средства. В допълнение, софтуерната платформа “CashComplete™ Connect” осигурява цялостен контрол на управлението на паричните средства с подробен мониторинг и автоматични отчети в реално време. Предоставянето на парични средства обратно, ще увеличи ефективността в началото и края на смените на касиерите, намялавайки човешките грешки и повишаване на отчетността. Направете това интелигентно решение част от ежедневните си операции, вместо да харчите часове за администриране и преброяване. Това гарантира бързо възвръщане на инвестициите чрез значително подобрено управление на паричните средства.

 

RCS-400

SCAN COIN RCS-400 е рециклираща депозитна машина за монети за работа в “back office” среда. Машината успешно се интегрира с депозитна машина за банкноти от серията “Recycling Cash Solutions” (RCS), за да се постигне пълна автоматицазия за обработка на паричните средства. Управлението на паричните средства може да бъде бързо и да изисква минимално взаимодействие. “CashComplete™ Connect” софтуер ви осигурява предимството на цялостен контрол и управление на паричния поток, така че да го имате в реално време на вашия компютър или друго свързано устройство, когато имате нужда от него. С RCS-400 вие поемате контрола над вашите пари чрез ефективен паричен цикъл, от вътрешна обработка на монети до инкасо операции. Това гарантира спестяване на време и разходи, както и повишен фокус при обслужване на клиентите. Машината разполага с голям капацитет за рециклиране до 16 000 монети в 8 деноминации. За по-малко от 30 секунди, паричните средства се разпределят в чаши или чекмедже за пари в брой. В края на деня дневните вземания се депозират обратно и паричните средства лесно се съгласуват чрез уникалната платформа за управление. Минималистичният дизайн, заедно с най-новите технологии в класа и уникалния софтуер, правят RCS-400 едно от най-успешните “back office” решения на пазара. Направете това интелигентно решение част от ежедневните си операции, вместо да харчите часове за администриране и преброяване.

 

RCS-500

SCAN COIN RCS-500 е рециклираща депозитна машина за банкноти за работа в “back office” среда. При комбинация от RCS-500 рециклираща машина за банкноти и RCS-600 рециклираща машина за монети се постига пълна автоматицазия за обработка на паричните средства. RCS-500 е решение, което трансформира управлението на вашите пари в интелигентно управление на паричните средства, подобрявайки бизнеса ви на всички нива. “CashComplete™ Connect” софтуер ви осигурява предимството на цялостен контрол и управление на паричния поток, така че да го имате в реално време на вашия компютър или друго свързано устройство, когато имате нужда от него. С RCS-500 вие поемате контрола над вашите пари чрез ефективен паричен цикъл, от вътрешна обработка на банкноти до инкасо операции. Това гарантира спестяване на време и разходи, както и повишен фокус при обслужване на клиентите. В края на деня дневните вземания се депозират обратно и паричните средства лесно се съгласуват чрез уникалната платформа за управление. Минималистичният дизайн, заедно с най-новите технологии в класа и уникалния софтуер, правят RCS-400 едно от най-успешните “back office” решения на пазара. Направете това интелигентно решение част от ежедневните си операции, вместо да харчите часове за администриране и преброяване.

 

RCS-800 / RCS-900

SCAN COIN RCS-800 е рециклираща депозитна машина за монети за работа в “back office” среда. RCS-800 се интегрира с няколко различни вида рециклиращи машини за депозиране на банкноти от серията RCS, за да се постигне пълна автоматицазия за обработка на паричните средства. С оглед на характеристиките на RCS-800 e най-подходящо да се комбинира със депозитна машина за банкноти RCS-900 от същият клас, от гледна точна на оеднаквяване на сигурността, скоростта и ефективността на работа. Високите разходи за касова дейност, както и засилената конкуренция в сектора на търговията на дребно правят оптимизирането на бизнеса още по-важно от всякога. Рециклирането на пари в брой с интеграция за инкасо дейност, оптимизира нивото на паричните наличности в магазина и намалява нужда от допълнителни услуги и ръчно обработване драматично. Интегрирайте това интелигентно решение в ежедневните си работни операциите вместо да се харчат часове за администриране и преброяване. По този начин можете да запазите фокуса върху истинската стойност на вашия бизнес – клиентите. Освен това, решенията осигуряват бърза възвръщаемост на инвестициите чрез значително подобрено управление на паричните средства. Чувствайте се в безопасност с доказана и най-добра в класа технология и система.

Техническа информация

Техническа информация

Модел: RCS-100 (с допълнителен модул за депозиране) RCS-100
Модул за депозиране: 2 1
Скорост на депозиране: 1 банкнота за 1.2 секунди 1 банкнота за 3 секунди
Скорост на рециклиране: 1 банкнота за 1.4 секунди 1 банкнота за 1.4 секунди
Рециклиращ капацитет: 6 касети с по 110 банкноти всяка – 660 6 касети с по 110 банкноти всяка – 660
Съхраняващ капацитет: 2 касети с до 2000 банкноти всяка – 4000 2 касети с до 2000 банкноти всяка – 4000
Размери (мм): Ш:559 / Д:432 / В:864 Ш:559 / Д:432 / В:820
Тегло: 113 кг. 113 кг.
Мрежови изисквания: Захранващо напрежение 230V Захранващо напрежение 230V

 

Модел: RCS-400
Скорост на депозиране: 12 монети/секунда , смесени
Скорост на рециклиране: 40 монети/секунда
Рециклиращ капацитет: 16 000 монети, до 8 деноминации
Съхраняващ капацитет: 5 500 монети в торба,  21 500 монети максимално
Сертификат: Сертифицирана от ЕЦБ
Сигурност: 2-3 мм стоманен шкаф
Размери (мм): Ш:600 / Д:500 / В:995
Тегло: 80 кг.
Операционна система: Windows
Дисплей: 10” тъч LCD
Принтер Да
Баркод четец: Да
Картов четец: Да
Интерфейси: LAN
Мрежови изисквания: Захранващо напрежение 230V

 

Модел: RCS-500
Скорост на депозиране: 8 банкноти/секунда, смесени
Скорост на рециклиране: 8 банкноти/секунда
Рециклиращ капацитет:  1-5 касети , 2 500 – 10 000 банкноти всяка
Съхраняващ капацитет: 12 500 банкноти
Сертификат: Сертифицирана от ЕЦБ
Клас сигурност: 2-3 мм стоманенa конструкция
Размери (мм): Ш:600 / Д:800 / В:1200
Тегло: 700 кг.
Операционна система: Windows
Дисплей: 10” тъч LCD
Принтер: Да
Картов четец: Да
Баркод четец: Да
Ръчно депозиране на банкноти или пликове: Да
Интерфейси: LAN
Мрежови изисквания: Захранващо напрежение 230V

 

Модел: RCS-800 RCS-900
Скорост на депозиране: 12 монети/секунда, смесени 8 банкноти/секунда, смесени
Скорост на рециклиране: 40 монети/секунда 8 банкноти/секунда
Рециклиращ капацитет:  25 000 монети, до 8 деноминации 1-4 касети , 2 500 – 10 000 банкноти всяка,  до 4 деноминации
Изходящ джоб капацитет 5 500 монети в пластмасова кутия 3000 банкноти в запечатана торба, 4000 банкноти в отворена торба
Съхраняващ капацитет: 30 500 монети 12 500 банкноти
Сертификат: Сертифицирана от ЕЦБ Сертифицирана от ЕЦБ
Клас сигурност: 2-3 мм стоманенa конструкция CEN IV
Размери (мм): Ш:580 / Д:580 / В:1500 Ш:780 / Д:800 / В:1500
Тегло: 380 кг. 700 кг.
Операционна система: Windows Windows
Дисплей: 10” тъч LCD 10” тъч LCD
Принтер: Да Да
Картов четец: Да Да
Баркод четец: Да Да
Интерфейси: LAN LAN
Мрежови изисквания: Захранващо напрежение 230V Захранващо напрежение 230V
Направете запитване

Направете запитване

    Видео за продуктите

    Видео за продуктите