Партньори

SCAN COIN
Основана през 1966 година в Малмьо, Швеция е един от пионерите в света на техниката за обработка на банкноти и монети. Първоначално фокусът им е изцяло върху монето обработваща техника и добиват голяма популярност със свойте иновативни и надеждни продукти от където идва и името SCAN COIN. През 2015 година се присъединява към американската компания SUZOHAPP.

CASH CONCEPTS
Компанията е основана през 2009 година в Линдау, Германия и се занимава в областта на банкното и монето обработващата техника. Основните предимства на продуктите на компанията са атрактивната цена, надеждността и лесната употреба.

MASTERWORK AUTOMODULES
МА е интензивно развиваща се технологична компания основана през 2004 година в Тайван. Основната дейност е оптимизация и управлениe на парични потоци. Високо квалифициран екип от специалисти и R&D център, допринася за създаването на иновативни технологии и продукти на конкуренти цени, които се предлагат на световния пазар.

MUSASHI
Японска компания превърнала се в световен лидер в производството на бандеролираща техника.

DORS
Търговска марка регистрирана през 1998 година в Санкт Петербург, Русия с основна дейност в областта на банкнотообработващата техника.

UNION GROUP
Собственик на търговските дружества Selex в Италия и Iberselex в Испания. Групата е на пазара през последните 45 години и специализира в производство и доставка на банково оборудване. В портфолито на компанията може да откриете банкнотоброячни, банкнотосортиращи, монетоброячни, монетосортиращи машини, валутни детектори, депозитни машини и банкомати.

FELINS
Американска компания, световен лидер в производството на пакетираща техника, която добре позната на българския пазар с дългогодишният си и надежден продукт Loop Plus.

ARCA
Основа през 1998 година в Ню Йорк, Америка като дистрибутор на касова техника. През годинита компанията се развива във фокуса на предоставянето на решения, които подобряват ефективността на финансовите транзакции за банки.
Чрез своя R&D център и екип от специалисти днес компанията предлата един от най усъвършенстванити смарт депозитни машини.